22 april 2019
20:15

Nol IK

Referat: Solängens BK Grön - Nol IK

Idag var det seriepremiär för Solängen Grön mot Nol IK på Eklandavallen, matchen spelades sent nu på måndagskvällen och det hann bli lite kyligt när solen försvann. Vi har en hel del spelare skadade och sjuka, samt att några var bortresta vilket medförde en hel del sena kallelser till matchen idag. Under första kvarten i första halvlek så skapas det en hel del chanser åt båda håll, sedan tar vi över matchbilden och spelet. Vi spelar bra fotboll och alla kämpar och sliter på alla positioner vilket var roligt att se. Vi leder rättvist med 1-0 i Paus. Vi pratar om i pausen att fortsätta kämpa och visa oss för varandra samt att vi kan bli bättre på att prata med varandra. Vi skapar en enorm press i första halvan av andra halvleken där vi skapar mängder med chanser och låter knappt motståndarna komma över halva plan. Vi gör både 2-0 och 3-0 innan Nol lyckas lyfta upp spelet och göra 3-1 efter en frisparksituation. Både lagen skapar några chanser var på slutet, dock är det vi som gör 4-1. Grymt bra kämpat av alla idag och härligt med en vinst i premiären.